Registreren | Inloggen       Colofon
  •  

Disclaimer

DISCLAIMER

DWT Online is een publicatie van DWT Publishing. Het onderstaande is van toepassing op de webpagina www.dwtonline.com. Door deze webpagina te gebruiken, stemt u in met deze disclaimer. 

DWT Online is gerechtigd de inhoud van deze disclaimer te wijzigen zonder dat de bezoeker daarvan op de hoogte wordt gesteld. Het aangeven van de wijziging op de website is voldoende.

Deze website houdt door middel van een teller het aantal bezoekers bij, de websites waar zij van afkomstig zijn en via welke provider men toegang heeft tot het internet. Door te registreren, zijn ook enkele persoonsgegevens van bezoekers bij ons bekend. De resultaten worden echter uitsluitend in geaggregeerde en in niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt. 

Verzamelde (persoons)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. Tevens kunt u op ieder gewenst moment verzoeken uw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen.

Als u een account aanmaakt om te kunnen reageren op de artikelen, behoudt DWT Online zich het recht voor uw account te blokkeren. Dit gebeurt wanneer een gebruiker niet handelt in overeenstemming met de voorwaarden van DWT Online: respecteer degene tot wie je je richt. Ga inhoudelijk in op de reacties of artikelen. Laster, beledigingen en obsceniteit zijn niet geoorloofd. 

Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. 

Wij doen ons uiterste best de informatie op deze webpagina's zo volledig en nauwkeurig mogelijk te publiceren. DWT Online aanvaardt echter geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website. 

Het is niet toegestaan artikelen van dWT of dWT Online over te nemen zonder bronvermelding. 


Paramaribo, september 2012