Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Moeder brengt stelende zoon naar de politie

Moeder brengt stelende zoon naar de politie

30/06/2015 08:03

Moeder brengt stelende zoon naar de politie

 

PARAMARIBO - Michael P. en Syrano S. hebben in de vroege ochtend van zondag een straatberoving gepleegd aan de Sommelsdijckstraat.

Een vrouw liep met haar man in die straat toen haar tas door P. uit haar handen werd gerukt. P. zat als duorijder op een bromfiets die bestuurd werd door S. De man van de benadeelde ging deze verdachten achterna in zijn auto waarbij hij de politie opbelde en aangaf waar de verdachten reden. In de Nieuwe Domineestraat gooide P. de tas weg die terug gevonden is. Ondertussen was de politie ter plaatse en zette de achtervolging ook in. Op de kruising van de J.A. Pengel- en de Nieuwe Domineestraat kwamen de verdachten met de bromfiets te vallen. S. werd aangehouden, maar P. wist te ontkomen. Later op de dag werd P. door zijn moeder naar de politie gebracht. Hangende het onderzoek zijn S. en P. in verzekering gesteld.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina