Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Drie Nederlandse rappers aangehouden door politie

Drie Nederlandse rappers aangehouden door politie

29/12/2016 17:56 - Van onze redactie

Drie Nederlandse rappers aangehouden door politie

 

PARAMARIBO - Drie Nederlandse artiesten zijn woensdagmiddag aangehouden en in verzekering gesteld door de politie. Ze maken naar verluidt deel uit van de bekende rapgroep SFB (Strictly Family Business) uit Den Haag, Nederland.

De redactie verneemt dat de artiesten O.J., M.K. en U.F. in een hotel zijn aangehouden. Ze zouden een jaar geleden ontuchtige handelingen hebben gepleegd met een minderjarig meisje en daarvan video-opnamen hebben gemaakt en verspreid.

De artiesten zijn in Suriname voor optredens. De politie zet het onderzoek voort.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen