Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Peneux zet leerkrachten OS Uitkijk op straat

Peneux zet leerkrachten OS Uitkijk op straat

10/01/2017 09:55 - Naomi Hoever

Peneux zet leerkrachten OS Uitkijk op straat

Foto: dWT Archief  

UITKIJK - De situatie op de Openbare School van Uitkijk is dinsdag geëscaleerd. Minister Robert Peneux van Onderwijs Wetenschap en Cultuur heeft namelijk 32 van de 34 leerkrachten op straat gezet. Twee ontsnapten aan ontslag omdat ze dinsdag normaal aan het werk waren.

Peneux had de ontevreden leerkrachten maandag opgedragen dinsdag het werk te hervatten. Echter, die oproep bleek voor het gros aan dovemansoren gericht. De minister reageerde daarop rigoreus: de leerkrachten gaan met ontslag en mogen niet meer op het terrein. Ook wordt de school vanaf dinsdag gedraaid door nieuwe leerkrachten.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina