Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Man overlijdt aan steekverwondingen

Man overlijdt aan steekverwondingen

11/01/2017 12:37 - Van onze redactie

Man overlijdt aan steekverwondingen

 

PARAMARIBO - De 28-jarige Fabio Da Silva Sousa is maandag in het Academisch Ziekenhuis overleden. Hij kreeg op eerste kerstdag te Snesikondre een woordenwisseling met landgenoot Filho B, die hem met een scherp voorwerp steekverwondingen toebracht.

Het slachtoffer, dat niet aanspreekbaar was, werd voor medische hulp overgevlogen naar het Academisch Ziekenhuis, waar hij werd verpleegd op de afdeling Intensive Care. Het ontzielde lichaam van Da Silva Sousa is na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

De 52-jarige Filho B. vluchtte voordat de politie op de plek des onheils arriveerde, het bos is. Volgens de politie heeft hij zich schuilgehouden op een ponton te Snesikondre, maar maandag werd hij door het Regio Bijstandsteam Oost aangehouden. De Braziliaan is overgedragen aan de politie van Sipaliwini, die de zaak verder onderzoekt.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina