Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Sigourney Kamé assisitent-aanvoerder volleybalsectie Florida

Sigourney Kamé assisitent-aanvoerder volleybalsectie Florida

11/01/2017 11:00 - John Zaalman

Sigourney Kamé co-captain volleybalsectie Florida

 

PARAMARIBO - Sigourney Kamé blijft goede zaken doen in de Verenigde Staten van Amerika. De Surinaamse volleybalinternational, die aan de Florida Atlantic University studeert en sport, wordt woensdag benoemd tot assistent-aanvoerder van de volleybalsectie van deze instelling. "Ik ben een voorbeeldfiguur vindt de coachingsstaf", licht Kamé toe.

Ze heeft tijdens het afgelopen herfstsemester een 4.0 GPA verdiend "en dat is een perfecte GPA", gaat de Surinaamse verder. Een 4.0 GPA betekent dat het gemiddelde cijfer voor het kwartaal tussen negen en tien is. "En dat is het hoogste wat je kan behalen. Hierdoor merkt men je aan als 'straight-A student'." Ofwel een uitmuntende student.

Kamé onderstreept verder dat het keiharde werken tijdens de trainingen - ondanks alles in het begin nieuw was voor haar - ertoe geleid heeft dat ze deel uitmaakt van de basisopstelling. "Mijn positieve impact op het team tijdens de wedstrijden en buiten het veld heeft ook ertoe geleid."

De Surinaamse sporter is amper vijf maanden in de VS en heeft al verscheidene onderscheidingen op haar naam. "Ik ga keihard blijven trainen en mijn best blijven doen op school. Alleen zal ik nu getraind worden voor extra leiderschapskwaliteiten."

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina