Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Brandstofgebrek reden voor uitstel strafzaken

Strafzaken uitgesteld, geen benzine

18/01/2017 11:36 - Milton Hubard

Strafzaken uitgesteld, geen benzine

 

PARAMARIBO - Een aantal strafzaken is woensdagmorgen uitgesteld, omdat verdachten niet vervoerd konden worden. De krant verneemt dat er geen benzine is om de arrestanten vervoeren. Rechter Siegline Wijnhard heeft op basis daarvan besloten alle zaken uit te stellen naar 22 februari of 15 maart.

Advocaten reageren zeer verontwaardigd tegenover de Ware Tijd. Zij kunnen zich de situatie niet voorstellen. Opmerkelijk is dat verdachte Kaene Marica (KM), de Nederlandse rapper van de rapgroep SFB wel is aangevoerd. Zijn zaak zou woensdag dus wel behandeld kunnen worden.

Rechter Wijnhard besloot de zaak echter door andere redenen ook te verdagen. Zij heeft de zaak samengevoegd met de zaak van de twee medeverdachten Francis Edusei (Frenna) en Jackie Osei (Priceless), die donderdag in behandeling wordt genomen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina