Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • SFB-rappers komen voorlopig niet vrij

SFB-rappers komen voorlopig niet vrij

19/01/2017 17:52 - Milton Hubard

SFB-rappers komen voorlopig niet vrij

 

PARAMARIBO - De rappers van SFB komen voorlopig niet vrij. Een verzoek voor invrijheidstelling is donderdag door kantonrechter Siegline Wijnhard afgewezen. Hun advocaten voerden aan dat het beruchte seksfilmpje lang bestond vóór het bezoek van de Nederlandse rappers aan Suriname in 2015. Hiermee wilde zij de geloofwaardigheid van het toen vijftienjarig meisje in twijfel trekken.

Dat het filmpje al eerder bestond, zou volgens Nibte blijken uit de verklaring van de vader van het meisje. Het meisje verklaarde namelijk dat de seks op 14 april 2015 zou hebben plaatsgevonden, terwijl de vader beweert dat hij reeds de maand daarvoor over het filmpje beschikte. De vader zegt ook dat hij meteen naar de politie is gestapt met de videobeelden, maar de zaak zou toen niet zijn opgepakt.

Advocaat Schurman, die ook deel uitmaakt van het advocatenkorps van de rappers, stelde zelfs voor dat de rechter zo veel als zij wilde voorwaarden kon stellen aan de vrijlating van de verdachten. Ook dit mocht echter niet baten. De rechter stelde de zaak uit naar 2 februari.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina