Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Bodybuilder Soepe Koese droomt van profcarrière

Bodybuilder Soepe Koese droomt van profcarrière

10/02/2017 02:03

Bodybuilder Soepe Koese.

Bodybuilder Soepe Koese. Foto: dWT Archief  

PARAMARIBO - Zijn voornaamste doel is om dit jaar een profcontract af te dwingen. Hiermee zal zijn grootste droom in vervulling gaan. “Mijn droom om een professionele bodybuilder te worden staat nog recht overeind”, zegt Koese. En dat kan al in april, wanneer hij mee zal doen aan de wedstrijden in Brazilië.

Ondanks dat Mr. Suriname weet dat het zwaar zal zijn, ziet hij goede kansen. Koese benadrukt dat hij niet zal kunnen doen zonder de steun van de totale Surinaamse gemeenschap. Samen met zijn manager Jerry Finisie is er sinds begin van dit nieuwe jaar een campagne op touw gezet, waarbij vooral de hulp van het bedrijfsleven en de overheid wordt ingeroepen.

Het programma van Soepe Koese voor 2017 is al uitgestippeld. Hij wil dit jaar aan vier wedstrijden meedoen: het bodybuildingtoernooi van Sao Paulo 21-23 april, de Eddy Wilsen Open 29 april, een toernooi dat in juli in Spanje wordt gehouden en de Mister Suriname verkiezing, die later dit jaar wordt gehouden.

Lees ook: Droom nog altijd overeind

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina