Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Hoeveelheid cocaïne spoelt aan in Verenigd Koninkrijk

Hoeveelheid cocaïne spoelt aan in Verenigd Koninkrijk

10/02/2017 14:33

Hoeveelheid cocaïne spoelt aan in Verenigd Koninkrijk

Foto: ANP  

LONDON - Op de stranden bij Great Yarmouth is voor meer dan 56 miljoen euro aan cocaïne aangespoeld in felgekleurde weekendtassen.

Great Yarmouth ligt ongeveer tweehonderd kilometer ten noordoosten van Londen. De eerste tassen werd donderdag gevonden op het strand, op vrijdag werden vlakbij de eerste vindplaats nog een aantal tassen gevonden. In totaal zou het ongeveer 360 kilo cocaïne betreffen.

De Britse opsporingsdienst NCA onderzoekt waar de tassen vandaan komen en hoe ze terecht zijn gekomen op de stranden. Volgens een woordvoerder is het "hoogst onwaarschijnlijk dat dit de bestemming is die de eigenaars van de tassen voor ogen hadden".

De politie denkt ondertussen alle tassen te hebben gevonden maar zet wel extra agenten in om de stranden in de gaten te houden. Ook roept de politie mensen op direct melding te maken als ze toch nog wat vinden. NU.nl/Reuters

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina