Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Jongensteam WJTC-tennisselectie staat nog steeds droog

Jongensteam WJTC-tennisselectie staat nog steeds droog

10/02/2017 15:39 - Marciano Millerson

Jongenscoach Trevor Bendter praat met zijn pupillen Yannick Issa (l) en Otje Sibilo. Foto: De Surinaamse Tennisbond

Jongenscoach Trevor Bendter praat met zijn pupillen Yannick Issa (l) en Otje Sibilo. Foto: De Surinaamse Tennisbond  

PARAMARIBO - Het jongensteam van de Surinaamse tennisselectie, die momenteel op de Dominicaanse Republiek participeert aan de World Junior Tennis Championships (WJTC), staat nog steeds droog.

Donderdag moesten de telgen in de verliezersronde het ook tegen El Salvador afleggen. Coach Trevor Bendter had eerder aangegeven dat dit geen makkelijke partij zou worden. Behalve dat het jongensteam nog steeds zonder een overwinning zit wist het trio Yannick Issa, Otje Sibilo en Shane Hermelijn tot nog toe geen enkele game in deze best of three series te winnen. Alle partijen (Jamaica, Dominicaanse Republiek en Puerto Rico groepsronde) gingen allen met 0-3 verloren. Tegen El Salvador zette deze trend zich voort.

Sibilo moest het in zijn enkelpartij met tweemaal 0-6 afleggen tegen Eduardo Gutierrez. Issa ging hierna met dezelfde setstanden ten onder. Bij het dubbelspel verloor het koppel Hermelijn, Sibilo van Diego Duran en Rodrigo Zelaya met 1-6, 0-6. De volgende tegenstander is Aruba.

De meisjes (Muskaan Pritamani, Aila Koorndijk en Ann-Ghya Bergen) kwamen donderdag ook in actie tijdens de verliezersronde. Het werd een rematch met Trinidad en Tobago. In de groepsfase wist Suriname na een spannende beslissende dubbelpartij met 2-1 te zegevieren. Tot nog toe is dat de enige winst van de Surinaamse selectie. De Trinidianen namen donderdag echter revanche en wonnen met 0-3.

Pritamani verloor de eerste enkelwedstrijd van Aalisha Alexis met 2-6, 0-6. Hierna ging Koorndijk met 1-6, 0-6 ten onder tegen Solange Skeene. Het koppel Bergen en Koorndijk verloor tenslotte de dubbelpartij van Solange Skeene en Emily Lawrence met 3-6, 2-6. De meisjes treffen in hun laatste partij Jamaica.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina