Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Lyzecks laat Yelyco hard werken voor winst

Lyzecks laat Yelyco hard werken voor winst

10/02/2017 23:53 - John Zaalman

Lyzecks-aanvaller Tariq Bakboord (8) smasht de bal langs het tweemansblok van Greg Levant (3) en Keven Sporkslede van Yelyco.

Lyzecks-aanvaller Tariq Bakboord (8) smasht de bal langs het tweemansblok van Greg Levant (3) en Keven Sporkslede van Yelyco. Foto: Irvin Ngariman  

PARAMARIBO - Lyzecks heeft Yelyco in de mannenhoofdklassecompetitie van de Surinaamse Volleybalbond laten werken voor de winstpartij. De oud-meervoudig kampioen werd in een viersetter (22-25, 21-25, 25-20, 15-25) opzij gezet.

"We hebben beslist huiswerk, maar we zijn bezig met een proces", zei Lyzecks-coach Michael Ong A Kwie na de partij van vrijdagavond in de Ismay van Wilgen Sporthal. "Ik ben wel blij dat het team gedreven is. Ik mis alleen wat lengte, maar ontevreden ben ik beslist niet."

Verdy Getrouw gaf toe dat nonchalance zijn team vaak genoeg parten heeft gespeeld. "Het waren geen poppen aan de andere kant. Mijn spelers wilden pas in de vierde set spelen. Ze moeten echt wat gaan doen aan hun spelattitude", aldus de Yelyco-oefenmeester. De winst was de tweede in evenveel duels. Anders was het bij Lyzecks dat haar tweede nederlaag eveneens in evenveel partijen speelde.

Keven Sporkslede, Clyde Fräser en Kevin van Varseveld waren enkele killers bij Yelyco. Aan de andere kant waren dat Densimo Karyantika, Yuri Makhaisingh en Chayenne Darnoud. Overige uitslagen: meisjesjeugd Yelyco - Avanti 21-15, 21-18, 21-18; Condor - Yellow Birds 21-13, 21-17, 21-13; manneneersteklasse Lyzecks - Yelyco 20-22, 21-13, 15-11.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina