Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Ng a Tham stopt bij Republic Bank

Ng a Tham stopt bij Republic Bank

10/02/2017 16:36 - Milton Hubard

Ng a Tham stopt bij Republic Bank

 

PARAMARIBO - Peter Ng a Tham gaat met pensioen. De adjunct-directeur van de Republic Bank (Suriname) stopt ‘na 31 jaar trouwe dienst’, schrijft de bank in een persbericht. “Een groet aan een uitstekende leider”, aldus het bericht van de bank. Zijn dienstbetrekking eindigt officieel op 24 mei, maar vooruitlopend daarop gaat hij later deze maand met verlof.

Ng a Tham trad reeds in februari 1985 in dienst van de ABN Amro. Hij heeft de overname van de bank door RBTT meegemaakt en werd toen tot Country Head benoemd. Hij heeft ook de overname door de Royal Bank of Canada (RBC) overleefd en werd toen benoemd tot Country Manager.

Ook bij de overgang van RBC naar Republic Bank Suriname had Ng a Tham een belangrijke rol. "Met zijn uitgebreide kennis en expertise op diverse gebieden" was hij hierbij met name van groot belang voor het opbouwen en behouden van relaties met klanten en stakeholders binnen het bankwezen in Suriname.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina