Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • ‘Houd Telesur scherp met klachten’

‘Houd Telesur scherp met klachten’

11/02/2017 09:09 - Eliézer Pross

Albert Alleyne, voorzitter van de Consumentenkring, zegt dat de gemeenschap niet moet schromen om klachten over Telesur te deponeren bij zijn organisatie.

Albert Alleyne, voorzitter van de Consumentenkring, zegt dat de gemeenschap niet moet schromen om klachten over Telesur te deponeren bij zijn organisatie. Foto: dWT  

PARAMARIBO - Dat het van tijd tot tijd slecht gesteld is met de internetdienstverlening van Telesur is geen nieuws. In de afgelopen weken was het weer raak met diverse klachten op onder andere sociale media.

"Het gevaar is dat mensen niet rustig moeten aannemen dat dit de dienstverlening is van het bedrijf. De klachten moeten ter bestemder plekke worden gedeponeerd. Daarom blijven wij de consument oproepen om klachten zoveel mogelijk bij ons te deponeren, zodat wij ze kunnen doorgeleiden naar het bedrijf. Dit zal de onderneming scherp houden", pleit Albert Alleyne, voorzitter van de Consumentenkring Suriname.

Twee weken geleden kreeg zijn organisatie een reeks meldingen binnen over slechte wi-fi connecties en problemen met prepaid mobiel internet. Vorig weekend waren er, vooral op sociale media, weer meldingen van problemen met dit laatste. Alleyne zegt dat het geen zin heeft om slechts op sociale media te klagen. Over de problemen met wi-fi zegt bedrijfswoordvoerder Roy Belfor dat klanten de garantie hebben van "ondersteuning via onze filialen en helpdesk via zowel de hulplijn als Facebook".

"De ervaring van de klant heeft onze hoogste prioriteit en hij mag te allen tijde contact met ons opnemen. Telesur stelt alles in het werk om de relatie met de klant op niveau te houden", aldus Belfor. Ook de klanten die problemen ervaren met het aanvragen van prepaid mobiel internet worden door hem opgeroepen om hun klachten bij het bedrijf te deponeren. Het bedrijf belooft gericht te werken aan de specifieke problemen "om de ervaring van de klant" te verbeteren.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina