Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Leo Victor blijft lijstaanvoerder

Leo Victor blijft lijstaanvoerder

11/02/2017 22:52 - Frank Finisie

Leo Victor blijft lijstaanvoerder

 

PARAMARIBO - Door de overwinning op Notch zaterdag in het Franklin Essedstadion, blijft Leo Victor lijstaanvoerder in de topsectie van de Surinaamse Voetbalbond. De wedstrijd eindigde met 2 – 0.

Leo Victor begon sterk aan de wedstrijd maar kon het tempo niet behouden. Een voorzet in de tweede minuut van de wedstrijd werd prachtig afgerond door Gregor Conswello; 1 - 0. De ploeg viel hierna terug en Notch nam de wedstrijd over, maar wist geen munt te slaan uit de situatie. Romano Holtuin bepaalde de ruststand op 2- 0 in de 33ste minuut. Hij wist uit een steekpass de bal tussen de benen van doelman Dimitri Deel van Notch te schuiven.

Notch kwam in de tweede speelperiode beter opzetten en voerde de druk op de verdediging van Leo Victor op. De winnaar kon de drukking doorstaan en speelde de wedstrijd rustig af. Het winnende team kreeg nog twee goede scoringskansen, maar deze werden niet benut. Leo Victor blijft door deze overwinning lijstaanvoerder.

Overige uitslagen: Botopasi - Nishan'42; 3 - 3, Robinhood-Jong Rambaan; 1 -1 en Inter Moengotapoe - PVV; 4 -0.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina