Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Nog vier aanhoudingen wegens grote drugsvangst Nieuwe Haven

Nog vier aanhoudingen wegens grote drugsvangst Nieuwe Haven

11/02/2017 00:04 - Van onze redactie

Nog vier aanhoudingen wegens grote drugsvangst Nieuwe Haven

 

PARAMARIBO - Er zijn nog vier aanhoudingen verricht in verband met de drugsvangst van 978 kilogram cocaïne op het Nieuwe Haven-complex. Dit wordt bevestigd door de politie. Dinsdag was er al een verdachte aangehouden waarna deze vier verdachten in beeld zijn gebracht.

In de nacht van maandag op dinsdag stuitte de douanerecherche en de Narcotica Brigade na verkregen informatie op tientallen sportassen, met daarin de verpakte drugs, in twee containers. De containers met hout zouden naar Europa verscheept worden. De redactie verneemt dat vier van de verdachten werkzaam zijn bij een van de bedrijven op het Nieuwe Haven complex.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina