Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Clarence Breeveld gedecoreerd tijdens eerbetoon

Clarence Breeveld gedecoreerd tot Commandeur tijdens eerbetoon

12/02/2017 19:27 - Van onze redactie

Clarence Breeveld brengt een lied zittend ten gehore, terwijl hij wordt omringd door collega-artiesten en familieleden.

Clarence Breeveld brengt een lied zittend ten gehore, terwijl hij wordt omringd door collega-artiesten en familieleden.  

HOUTEN - Zanger, gitarist en componist Clarence Breeveld is zondag in Houten, Nederland gedecoreerd tot Commandeur in de Ere-Orde van de Gele Ster. “Hij heeft ons land op waardige wijze in het buitenland, in het bijzonder Nederland, uitgedragen”, sprak Eugene van der San, directeur van het Kabinet van de President, die namens de president Breeveld decoreerde. Dat gebeurde tijdens een eerbetoon aan Breeveld, die ongeneeslijk ziek is.

Het eerbetoon 'Thank You Clarence' werd gehouden door tal van artiesten, onder wie Denise Jannah en Brian B.. Het evenement is door de kinderen van Breeveld georganiseerd als laatste eerbetoon aan hun vader. De presentatie was in handen van zijn broer Borger Breeveld.

Ook Ronald Snijders, Oscar Harris, en Manoushka Zeegelaar-Breeveld en Breevelds vrouw, zoon en dochter hebben opgetreden tijdens het evenement. Het theater was bomvol en het publiek zong volop mee met alle optredens. Ronald Snijders bracht de sfeer nog meer op gang met verhalen over wat hij vroeger met Breeveld had beleefd. Het werd echt emotioneel toen Breeveld het podium opkwam en plaats nam op een stoel een gitaar als zijn vertrouwde instrument en begon te zingen: 'Hori vaste sa yu abi'.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina