Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Eerste solovoorstelling Clifton Braam groot succes

Eerste solovoorstelling Clifton Braam groot succes

12/02/2017 20:20

Clifton Braam en de veel belovende standupcomedian Huan Grantje.

Clifton Braam en de veel belovende standupcomedian Huan Grantje. Foto: Facebook / Clifton W Braam  

PARAMARIBO - Clifton Braam heeft vrijdag zijn eerste solo comedy show ‘De Eeerste Keer’ in theater Thalia succesvol afgesloten. Alle vier shows waren uitverkocht.

Goed nieuws voor de mensen die 'De Eerste Keer' hebben gemist. In juni brengt Braam zijn eerste solovoorstelling weer op de planken in theater Thalia. Dat bevestigt manager Sheela Shoebhag van George Visser Productions. "Er is zoveel vraag naar extra shows en Clifton is een jongen van het volk. Hij wil de mensen tegen gemoet komen. We hebben besloten om in juni een aantal extra shows te doen".

'De Eerste Keer' speelde Braam allereerst in Nederland. Zelf is hij enorm te vreden over de showreeks in eigenland. Er is wel een verschil tussen het optreden in Nederland en hier thuis voor eigen publiek. "Hier verwacht men nog veel meer. Surinamers moet je laten lachen", meent Surinames next-big-thing-in-standupcomedy Clifton Braam. 

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina