Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Jazzlegende Al Jarreau overleden

Jazzlegende Al Jarreau overleden

12/02/2017 16:23

Jazzlegende Al Jarreau overleden

 

Los Angeles - Jazzlegende Al Jarreau is zondag op 76-jarige leeftijd overleden. Hij was onlangs opgenomen in een ziekenhuis in Los Angeles. Zijn manager heeft het overlijden bekendgemaakt. Vorige week maakte Jarreau bekend dat hij om gezondheidsredenen met pensioen zou gaan.

Jarreau trad al meer dan vijftig jaar op en won in zijn leven zeven Grammy Awards. Het is de enige zanger die in de categorieën jazz, r&b en pop werd bekroond. De zanger stond bekend om zijn geïmproviseerde 'scatzang' en zijn vermogen om met zijn stem allerlei instrumenten na te bootsen. Dit leverde hem de bijnaam 'the voice of versatility' op. NU.nl

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina