Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Artiest Emanuel Sanvisi gekozen als jeugdparlementariër

Artiest Emanuel Sanvisi gekozen als jeugdparlementariër

13/02/2017 18:26 - Merredith Bruce

Artiest Emanuel Sanvisi gekozen als jeugdparlementariër

Foto: dWT Archief  

PARAMARIBO - Emanuel Sanvisi die op dit moment veel succes boekt in zijn muziekloopbaan, is met 3256 stemmen gekozen als jeugdparlementarier in kiesdistrict Paramaribo. De resultaten van de verkiezingen worden nu door de Kiescommissie bekendgemaakt in het Anthony Nesty Sporthal (ANS)

Sanvisi is de tweede kandidaat met het meeste aantal stemmen in Paramaribo. Winston Adaba heeft met een aantal van 3699 de meeste stemmen gehad. Er zijn in total 9 jeugdparlementariers gekozen voor Paramaribo.

Er hebben vergeleken met de vorige verkiezingen 11 procent minder jongeren gestemd. In 2013 gingen 29.968 jongeren naar de stembus. Dit aantal was bij de recente verkiezingen 26.664. Behalve de nieuwe jeugdparlementariers worden ook de namen van de jeugddistrictsraadsleden gepresenteerd.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina