Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Nisha Madaran zingt cover met Bollywood Unplugged

Nisha Madaran zingt cover met Bollywood Unplugged

13/02/2017 16:00 - Shanavon Arsomedjo

Nisha Madaran zingt cover met Bollywood Unplugged

 

PARAMARIBO - Zangeres Nisha Madaran heeft samen met Bollywood Unplugged een cover van ‘Tu, tu hai wohi’ (jij, jij bent degene), uitgebracht. Het nummer is op uitnodiging van Nadeem Ishaak, sound engineer en eigenaar van Bollywood Unplugged Nederland, tot stand gekomen.

Madaran heeft het nummer vorig jaar in Nederland opgenomen toen ze daar voor enkele concerten verbleef. Volgens de zangeres is het lied in vrij korte tijd opgenomen met live instrumenten en zang in de studio van Ishaak. "Hij heeft een bijzonder team van topmuzikanten bij elkaar gezet die op deze (semi-)unplugged manier speciale nummers zullen blijven uitbrengen."

Dit is nog maar het begin van de samenwerking met Bollywood Unplugged. De groep, bestaande uit Vidjai Moelchand (pianist), Anand Mahangoe (gitarist), Raoul Niamut (bassist), Ashwin Khodabaks (percussist), Winood Gena (cajonist) heeft nog meer nummers voorbereid.

De 'Tu Hi Mera Dil'-zangeres werkt ondertussen ook hard aan haar eigen producties. Eén nummer, in samenwerking met een buitenlandse topartiest, is al klaar. Deze wordt gelanceerd met een videoclip. Binnenkort wordt er meer bekend gemaakt over deze productie.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina