Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Eén dode bij schietincident in Nassaugebied

Eén dode bij schietincident in Nassaugebied

14/02/2017 21:56 - Van onze redactie

Eén dode bij schietincident in Nassaugebied

 

PARAMARIBO - In het Nassaugebied te Kamp 6 is een man om het leven gekomen bij een schietincident. De identiteit van het slachtoffer is niet bekend. De 32-jarige Wensley B. is als verdachte aangehouden. Het incident vond zondag plaats.

De politie kreeg de melding binnen van een schietincident met dodelijk afloop. Een politie-eenheid vertrok daarna voor onderzoek naar het gebied. Volgens een getuigeverklaring waren twee manspersonen in een worsteling geraakt en door omstanders uit elkaar gehaald.

Het latere slachtoffer verliet de plek en kwam kort daarna al schietende terug met een jachtgeweer, op zoek naar zijn tegenstander. Die greep ook naar een jachtgeweer. Tijdens de schotenwisseling werd het slachtoffer dodelijk geraakt.

Het lichaam is voor obductie in beslag genomen en overgebracht naar Paramaribo.  De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina