Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Italiaans restaurant geeft korting aan beleefde kinderen

Italiaans restaurant geeft korting aan beleefde kinderen

14/02/2017 20:56

Italiaans restaurant geeft korting aan beleefde kinderen

 

PADUA - Ouders krijgen vijf procent korting als hun kroost zich netjes gedraagt in het restaurant van Antonio Ferrari in Padua.

De eigenaar van de wijnbar kwam op het idee toen er op een zondagmiddag een familie van elf mensen kwam eten waarvan vijf kinderen. De kleintjes waren zo netjes en beleefd dat Ferrari besloot de ouders te belonen met een korting op de rekening.

De restaurateur doet dit inmiddels vaker om ouders zo te enthousiasmeren om hun kinderen wat meer aandacht te geven. ,,Ik wil absoluut geen oordeel geven, ouderschap tegenwoordig is absoluut niet gemakkelijk. Maar ik ben wel verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van deze zaak. En als mijn klanten allemaal tevreden zijn, ben ik blij.''

Volgens Ferrari komt het in dertig procent van de gevallen voor dat ouders hun kinderen laten rondrennen in zijn zaak. ,,Ze vinden dat het een openbare plek is en dat kleintjes mogen doen en laten wat ze willen. Maar ik zit met de natte wc en de obers die om de kinderen heen moeten laveren. Ik hoop daar met deze korting een positieve draai aan te geven.''

De ouders die de korting kregen, waren in ieder geval in hun nopjes. ,,Ik gaf ze dertien euro korting, maar kreeg een fooi van 25 euro'', aldus de lachende restaurateur. AD.nl

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina