Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • ‘No work, no pay’ voor leerkrachten

‘No work, no pay’ voor leerkrachten

14/02/2017 16:58 - Naomi Hoever

Vicepresident Ashwin Adhin. Foto: dWT

Vicepresident Ashwin Adhin. Foto: dWT  

PARAMARIBO - Voor leerkrachten die zich vanaf woensdag niet op school aanmelden om les te geven, geldt het principe ‘no work, no pay’. Dat verklaart vicepresident Ashwin Adhin namens de regering.

Schoolhoofden hebben de opdracht gekregen om een presentielijst bij te houden. Dit besluit is genomen nadat de Bond van Leraren en de Alliantie voor Leerkrachten in Suriname (ALS)  woensdag een algemene ledenvergadering houdt in Mata Gauri.

De onderhandelingen tussen de regering en BvL en ALS zijn vastgelopen. De regering heeft besloten niet verder te onderhandelen met bondsvoorzitter Wilgo Valies. Volgens de regering komt Valies steeds weer terug op iets anders als er iets met hem afgesproken is. Valies zegt daarentegen dat hij consequent is in zijn benadering.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina