Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Twee aanhoudingen in zaak Boldewijn

Twee aanhoudingen in zaak Boldewijn

14/02/2017 05:07 - Van onze redactie

Twee aanhoudingen in zaak Boldewijn

 

PARAMARIBO - In verband met de moord op de twintigjarige studente Clarissa Boldewijn heeft een gemengde eenheid van het Arrestatie Team en Kapitale Delicten nog twee aanhoudingen verricht.

De 31 jarige Eric K. en de 33-jarige Orpheo K. zijn zaterdag opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij de levensberoving. Wat hun eventuele rol is geweest, is niet bekendgemaakt. Beide verdachten zijn in verzekering gesteld. Op 26 januari werd de 33-jarige Jonathan L. al gearresteerd. Enkele dagen later bekende hij de studente te hebben omgebracht.

Het slachtoffer was op 23 januari van huis in de auto van haar moeder vertrokken naar de universiteit en keerde niet terug naar huis. Het voertuig werd een dag na de vermissing aan de Groenhartweg uitgebrand teruggevonden. Het lichaam van de vrouw werd enkele dagen later opgegraven in het savannegebied nabij de Afobakaweg.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina