Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Acties BvL blijven opgeschort

Acties BvL blijven opgeschort

15/02/2017 11:23 - Milton Hubard

Acties BvL blijven opgeschort

 

PARAMARIBO - De leerkrachten gaan woensdag wel naar het werk. De acties van de Bond van de Leraren (BvL) en de Alliantie voor Leerkrachten in Suriname (ALS) blijven namelijk opgeschort. Dat is woensdagochtend besloten door de algemene ledenvergadering van de twee bonden.

"Maar de acties worden niet opgeheven", verduidelijkt bondsvoorzitter Wilgo Valies aan het eind van de vergadering. Een belangrijke overweging hiertoe is dat de uitspraak van de rechter afgewacht zal worden.

Vicepresident Ashwin Adhin verklaarde namens de regering dat voor de leerkrachten die zich woensdag niet op school melden, het principe 'no work, no pay' geldt. Schoolhoofden hebben de opdracht gekregen om een presentielijst bij te houden.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina