Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • C-Sky brengt nieuw nummer uit met Enver Panka

C-Sky brengt nieuw nummer uit met Enver Panka

15/02/2017 16:02 - Shanavon Arsomedjo

C-Sky brengt nieuw nummer uit met Enver Panka

 

PARAMARIBO - C-Sky, ook al wel bekend als Chavirio van Kallen, heeft na vijf jaar het nieuwe nummer ‘Mijn wereld’ uitgebracht in samenwerking met Enver Panka.

"Ik hoop dat de liefde en de boodschap in dit nummer worden meegenomen en dat men ervan geniet", vertelt de artiest. Hij heeft er bewust voor gekozen om dit liefdesnummer rond Valentijnsdag uit te brengen, omdat het nummer over iemand gaat die zijn droompartner heeft gevonden.

C-Sky is blij met de samenwerking met Enver. Hij kijkt al jaren tegen hem op. "Zijn karakter en de muziek die hij maakt, trekken mij aan."

Van Kallen is gegroeid sinds de lancering van zijn eerste single 'Ala sani na gi yu', vijf jaar geleden. In die periode had hij onvoldoende kennis van promotiemogelijkheden. Het lied werd daardoor minder bekend. De zanger is ervan overtuigd dat zijn muziekkunst uniek is, en daarom weigert hij op te geven in de muziekwereld. Hij wil zijn doel bereiken.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina