Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Weer geen rechtzaken door brandstoftekort

Weer geen rechtzaken door brandstoftekort

15/02/2017 15:43 - Cheflin Paulus

Weer geen rechtzaken door brandstoftekort

 

PARAMARIBO - Een aantal strafzaken is woensdag weer uitgesteld, omdat verdachten niet vervoerd konden worden. De krant verneemt dat er geen brandstof voor vervoer arrestanten en transport van rechtelijke documenten. Rechter Cynthia Valstein-Montnor die waarnam voor Robert Praag heeft op basis daarvan besloten alle zaken uit te stellen naar de volgende maand.

Eerder dit jaar is een aantal zaken, waaronder die van de Nederlandse rappers van de groep SFB, ook uitgsteld om dezelfde reden. Het is echter duidelijk of de komende zittingen wel voortgang zullen vinden vanwege de onstane situatie.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina