Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Nieuwe single Jackson Blai bekritiseert 'huichelen'

Nieuwe single Jackson Blai bekritiseert 'huichelen'

15/03/2017 17:12 - Van onze redactie

 Dancehall/reggae-artiest Jackson Blai.

Dancehall/reggae-artiest Jackson Blai. Foto: Shanavon Gefferie  

PARAMARIBO - Jackson Blai zingt in zijn nieuwste nummer over een onderbelicht gedragskenmerk bij mannen. Hij heeft het in ‘Den 3 Dame’ over specifiek over mannen die huichelen. Er is inmiddels ook een videoclip uitgebracht. “Ik heb de realiteit op een komische manier gebracht”, vertelt de artiest.

'Den 3 Dame' is vorig jaar ontstaan in Europa, waar Blai en zijn Universal Band voor de eerste keer hebben getoerd. Hij kreeg zoveel lovende kritieken tijdens zijn toer, waardoor hij heeft besloten om een nummer op te nemen. "Ik ben blij te zien dat niet alleen marrons naar dit lied luisteren. Dat merk ik aan de reacties die ik krijg." Hij vertelt dat hij meestal zelf wordt benaderd voor interviews.

"Mijn doel om mijn muziek verder te brengen dan mijn marron broeders en zusters, heb ik bereikt. Blai die Surinaamse roots heeft, brengt al snel zijn tweede album uit, vernoemd naar zijn gelijknamige single 'Den 3 Dame'. Dat artikel is verschenen in de krant van dinsdag. Zijn eerste album heet 'Na we rij den dya'.

 

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina