Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Medewerker postbedrijf beroofd

Medewerker postbedrijf beroofd

16/03/2017 09:30 - Van onze redactie

Medewerker postbedrijf beroofd

 

PARAMARIBO - Een medewerker van een postbedrijf in Lelydorp is woensdagmiddag iets na twaalf uur beroofd. De verdachten hebben een bedrag van SRD 81.000 buitgemaakt. Ook zijn er enkele persoonlijke spullen van het slachtoffer, dat weggenomen. Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan.

De redactie verneemt dat de medewerker het geldbedrag zou gaan storten bij de bank, die op steenworpafstand ligt. Toen hij het terrein wilde verlaten, werd hij beroofd door twee gemaskeerde mannen die tevens gewapend waren. Na de beroving hebben de verdachten het slachtoffer gekneveld achter gelaten.

De daders zijn momenteel nog voortvluchtig. Volgens de politie zijn de verdachten nog niet opgespoord. De politie van Lelydorp onderzoekt de zaak.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina