Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Neijhorst zoekt donateurs voor Suriname Beken(d)t 2

Neijhorst zoekt donateurs voor Suriname Beken(d)t 2

19/03/2017 19:03

fotograaf en maker Raul Neijhorst Suriname Beken(d)t

fotograaf en maker Raul Neijhorst Suriname Beken(d)t Foto: Raul Neijhorst  

PARAMARIBO - De bekende Surinaamse fotograaf Raul Neijhorst zoekt voor het tweede deel van zijn fotoboek Suriname Beken(d)t ook donateurs via crowfunding. “Met deel 1 was jullie steun tijdens de crowdfunding geweldig! Ook in en met deel 2 vragen wij om jullie hulp!’. vertelt hij.

De regels zijn volgens hem wel een beetje veranderd. "Je moet eerst genoeg votes halen om te mogen crowdfunden, het zgn. vote4cf. En daar is hulp bij nodig" vult hij aan.

In deel 2 en breidde de fotograag en maker zijn zoektocht uit. Weer 75 toffe Srananmans die hun sporen hebben verdiend. In deel 1 vind je mensen uit Suriname, Nederland, Amerika, Engeland en Frankrijk.  "In deel 2 gaan we een stapje verder en mogen de landen Curacao, Aruba, Italie, Belgie en Duitsland aan het rijtje worden toegevoegd".

Neijhorst fotografeert en interviewt nog de laatste 2 mensen en hoopt heel gauw het boek af te maken. Crowdfunding (ook wel publieksfinanciering genoemd) is een alternatieve wijze om een project te financieren.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina