Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Badderman goes ‘Unplugged’

Badderman goes ‘Unplugged’

20/03/2017 18:52 - Latoya Boëtius

Badderman goes ‘Unplugged’

Foto: Facebook  

PARAMARIBO - Een intieme warme sfeer waarin het publiek beter kan luisteren naar de inhoud van de liedjes van Badderman is wat er onder meer tijdens ‘Badderman Unplugged’ gaat gebeuren. “Het is nu al een geweldige ervaring voor mij. De sfeer die wij creëren tijdens de oefening maakt dat ik mij ook verheug op de dag. Het voelt aan alsof ik een Grammy Award heb gewonnen”, vertelt Badderman enthousiast.

Amba Okasi Events en stichting Sumuent brengen op 2 april een nieuw concept uit voor fans die op een andere manier kunnen genieten van hun favoriete artiest. Het wordt een elegante avond, waarbij elke bezoeker champagne ontvangt bij binnenkomst en wordt opgewacht door een glamourfotograaf.

Dit idee hebben de twee organisaties bedacht om Surinaamse artiesten de kans te geven zich te bewijzen. "Een heleboel fans van artiesten komen niet aan hun trekken, omdat de shows meestal worden gegeven op een feestje met een hype, niet dat mensen rustig kunnen zitten om de artiest te bewonderen van dichtbij en in alle rust te luisteren naar de lyrics", zegt Cyrano 'The Morningman' Dankoor, een van de promoters van Amba Okasi Events. Om de ene maand wil de organisatie een andere artiest in de gelegenheid stellen om zijn of haar kunnen te tonen.

Volgens Badder mogen de fans "kwalitatief goede muziek" verwachten tijdens de show van twee uren. In SuTropical Lounge Café zullen tweehonderd fans geaccommodeerd worden. Akoestische begeleiding wordt gemixt met kamermuziek van de Asopropo-band en andere artiesten die met Badder zullen samenwerken op de bewuste avond.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina