Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Studenten Polytechnic College Suriname ontvangen diploma

Studenten Polytechnic College Suriname ontvangen diploma

20/03/2017 15:26 - Van onze redactie

Studenten Polytechnic College Suriname ontvangen diploma

Foto: Polytechnic College Suriname  

PARAMARIBO - Veertig bachelorstudenten van het Polytechnic College Suriname (PTC) mochten vrijdag hun diploma in ontvangst nemen. “Ik ben ervan overtuigd dat onze studenten mede zullen zorgen voor stabilisering en verbetering van de Surinaamse economie,” laat directeur Robby Holband weten in een persbericht.

Van de veertig studenten zijn er zes studenten afgestudeerd aan het Hoger Laboratorium Onderwijs, zes van de studie elektrotechniek, negen van het programma informatie- en communicatie technologie, twaalf van de studie infrastructuur en zeven hebben een bachelorgraad van werktuigbouwkunde. De best geslaagde is de student Mohammed-Ali Kurban van de opleiding werktuigbouwkunde. Zijn eindcijfer was een 8.1.

"Ik ben blij met deze mijlpaal", vertelt de 58-jarige Frits Resosemito trots. Hij is de oudste van alle afgestudeerden. "Ik heb deze studie niet binnen de vastgestelde periode afgerond. Dankzij de ondersteuning en motivatie van mijn naasten, in het bijzonder mijn gezin, heb ik nu mijn HBO-diploma werktuigbouwkunde in handen."

Het PTC bestond in februari twintig jaar. Deze onderwijsinstelling biedt verschillende beroepsgerichte technische programma's op hoger niveau aan voor alle sectoren in de samenleving.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina