Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • VSB: ‘Surinamers moeten noodzaak productiviteit inzien’

VSB: ‘Surinamers moeten noodzaak productiviteit inzien’

20/03/2017 14:42 - Van onze redactie

VSB: ‘Surinamers moeten noodzaak productiviteit inzien’

Foto: Vereniging Surinaams Bedrijfsleven  

PARAMARIBO - De Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB) en de de Caribbean Employers’ Confederation (CEC) houden maandag een productiviteitsworkshop in de Banquet Hall van Hotel Torarica. De focus ligt onder andere op bewustwording van de noodzaak van productiviteit in Suriname. Dat meldt de organisatie maandag in haar persbericht.

Suriname staat er qua productiviteit slecht voor in de regio, stelt de VSB. "In bepaalde jaren had ons land zelfs een negatieve groei van de productiviteit en scoorde als laagste van de Americas", schrijft voorzitter Bryan Renten.

Volgens workshopleider Anthony Sobers is productiviteit de ultieme manier om te groeien als land in de wereldwijde economie. "Het is erg belangrijk voor ontwikkelingslanden om productiviteit naar een hoger level te tillen."

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina