Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Volksprotest 20 mei in partijcentrum NPS

Volksprotest 20 mei in partijcentrum NPS

15/05/2017 11:38 - Van onze redactie

Volksprotest 20 mei in partijcentrum NPS

Foto: Irvin Ngariman  

PARAMARIBO - De protestmanifestatie van zaterdag 20 mei zal plaatsvinden in het partijcentrum van de NPS aan de Johan A. Pengelstraat. Dat melden de voorzitters van de oppositionele partijen VHP, NPS, Abop en PL in een persverklaring.

Aanvankelijk zou er een vergadering plaatsvinden in het centrum van Paramaribo, maar de partijen zien hier toch van af vanwege 'intimidatie van de overheid, veiligheid van participanten en inzichten van maatschappelijke groepen'. Volgens de oppositionele partijen is de aangevraagde vergunning zonder gegronde redenen geweigerd.

De partijen organiseren met ondersteuning van maatschappelijke groepen een groot volksprotest, met als doel het terugdraaien van de verhoogde brandstofprijzen en het stopzetten van verarming en verruwing van criminaliteit.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina