Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Aparte vorm crowdfunding bij Suriname Bekend(t)2

Aparte vorm crowdfunding bij Suriname Bekend(t)2

19/05/2017 02:02 - Van onze redactie

Aparte vorm crowdfunding bij Suriname Bekend(t)2

Foto: Raul Neijhorst  

PARAMARIBO - De crowdfunding aktie van het tweede deel van het fotoboek Suriname Bekend(t) van fotograaf Raul Neijhorst heeft een bijzondere vorm. Er wordt niet zozeer naar donaties gezocht; het boek kan juist vooraf worden besteld. Middels deze bestellingen hoopt de fotograaf voldoende geld in te zamelen om het boek te kunnen drukken.

Het eerste deel werd in november 2015 gelanceerd. Daarin zijn 75 namen te vinden, zoals Oscar Harris, Gerda Havertong, Aliyah, Ramon Beuk, en Rayen Panday. Deel twee, dat naar verwachting begin juni verschijnt, zal wederom 75 namen bevatten. Onder anderen Nelli Cooman, Sunnery James, Michael Reiziger, Gerald Vanenburg, Howard Komproe, Ray Slijngaard en DJ Chuckie worden geportretteerd.

Tijdens de launch wil de fotograaf alle 150 bekende Surinamers die in de twee boeken staan uitnodigen, zodat ze elkaar ook kunnen ontmoeten. Het eerste deel van Suriname Bekend(t) is deels met een succesvol crowdfunding deels gefinancierd.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina