Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Clifton Braam weer met ‘De Eerste Keer’ in Thalia

Clifton Braam weer met ‘De Eerste Keer’ in Thalia

19/05/2017 11:03 - Van onze redactie

Clifton Braam weer met ‘De Eerste Keer’ in Thalia

 

PARAMARIBO - Na de succesvolle opvoeringen in februari brengt stand-up comedian Clifton Braam zijn eerste solovoorstelling ‘De Eerste Keer’ weer op de planken in theater Thalia. De opvoeringen vinden op 23 en 24 juni plaats.

"Speciaal voor mensen die het niet kon bijwonen. Want toch wan tu sma no fen kans fu doro", vertelt Braam. "Sommige verkooppunten raken al uitverkocht. Wacht niet tot het laatste moment. Haal je kaartje op tijd", vult hij aan

'De Eerste Keer' speelde Braam allereerst in Nederland. Zelf is hij enorm te vreden over de showreeks in eigenland. Er is wel een verschil tussen het optreden in Nederland en hier thuis voor eigen publiek. "Hier verwacht men nog veel meer. Surinamers moet je laten lachen". In juli wordt 'De Eerste Keer' op Curacao en Aruba gespeeld.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina