Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Regionale Lions houden parade in klederdracht

Regionale Lions houden parade in klederdracht

19/05/2017 13:01 - Van onze redactie

Regionale Lions houden parade in klederdracht

 

PARAMARIBO - Lions uit Suriname, Guyana, Trinidad en Tobago, Barbados, Jamaica en Nederland lopen vrijdag in een parade, gekleed in diverse klederdrachten, door Paramaribo. Ze vieren het 60-jarig bestaan van de Internationale Lions Club. Deze week wordt er een Regionale Lionsconferentie gehouden in Suriname.

Op 20 april is er na ruim 25 jaar een nieuwe Lions Club opgericht in Suriname. Deze werd formeel geïnstalleerd in het Courtyard by Marriot Hotel. In juni bestaat het Lionisme wereldwijd honderd jaar. Dit wordt gevierd in het hoofdkwartier van de Lions Club, in Chicago. Leden uit Suriname zullen dan ook aanwezig zijn.

Lions zijn leden van de wereldwijde associatie van Lions Clubs waarin mensen vanuit vriendschap, zonder politieke, godsdienstige of beroepsmatige binding op vrijwillige basis initiatieven nemen voor een betere samenleving.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina