Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Minister Welzijn waarnemer bij Justitie en Politie

Minister Welzijn waarnemer bij Justitie en Politie

07/06/2017 15:37 - Van onze redactie

Minister Welzijn waarnemer bij Justitie en Politie

Foto: dWT Archief  

PARAMARIBO - Minister Ferdinand Welzijn van Handel, Industrie en Toerisme (HI&T) zal waarnemen op het ministerie van Justitie en Politie (Juspol). Het is nog onduidelijk wanneer het beheer wordt overgedragen aan Welzijn.

Melvin Linscheer, veiligheidsadviseur van de president en voormalig directeur van het Bureau Nationale Veiligheid, deelde woensdag tijdens een persconferentie mee dat Juspol niet 'stuurloos' is en interim wordt ondersteund door de politie.

Ook doen er geruchten de ronde dat DNA-lid Rachied Doekhie mogelijk de officiële opvolger van Eugene van der San wordt. De Nationale Assemblee wil echter niet ingaan op de mogelijke vervanging. Doekhie was zelf niet bereikbaar voor commentaar.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina