Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Beheer Juspol officiëel overgedragen aan Welzijn

Beheer Juspol officiëel overgedragen aan Welzijn

09/06/2017 11:24 - Van onze redactie

Ferdinand Welzijn, de nieuwe ad interim minister van JusPol (l) en Jerry Miranda (r)

Ferdinand Welzijn, de nieuwe ad interim minister van JusPol (l) en Jerry Miranda (r) Foto: Ministerie van Justitie en Politie  

PARAMARIBO - Jerry Miranda, minister van Justitie en Politie (Juspol) ad interim, heeft vrijdagochtend het beheer over Juspol overgedragen aan Ferdinand Welzijn, de nieuwe minister van Juspol ad interim. Waarnemend directeur van Justitie Marianne Chin A Fat was aanwezig bij de ondertekening van het protocol. Dat meldt JusPol vrijdag in een persbericht.

Na de ondertekening overhandigde Miranda het protocol van overdracht met de volgende documenten: het huidig organogram, de beschikking van de nieuwe organisatiestructuur van het ministerie, het concept beleidsplan 2016-2020, de begroting van 2016, concept begroting van 2017 en het document van realisatie van de dienstonderdelen aan Welzijn.

Welzijn, die ook minister is van Handel, Industrie en Toerisme (HI&T) zal waarnemen voor Juspol totdat er een kandidaat is gevonden voor de functie als minister.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina