Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Bakaa Boi Lucky lanceert bleekzeep

Bakaa Boi Lucky lanceert bleekzeep

19/06/2017 10:01 - Latoya Boëtius

Bakaa Boi Lucky lanceert bleekzeep

 

PARAMARIBO - "Mensen moeten gewoon hopen nog in leven te zijn om het resultaat van mijn missie mee maken." Dit zegt artiest Bakaa Boi over zijn nieuwste product ‘Bakaa Boi Lucky Cake Soap’, een zeepsoort die gebruikt kan worden om de huid te bleken.

Mocht hij besluiten om de entertainment wereld te verlaten, wil de zoon van Prince Koloni tenminste een nalatenschap achterlaten; aan deze gedachte geeft hij middels zijn nieuwste productie gestalte. Aangezien hij zelf al eerder bleekzeep heeft gebruikt, was het idee voor hem niet vergezocht. Hij is nu druk bezig met de voorbereidingen voor het verder uiteenzetten van zijn productenlijn. Toch is er al enige tijd vanuit de internationale gemeenschap kritiek op het gebruik van bleekmiddelen. Wereldwijd waarschuwen internationale wetenschappers, onder wie de Nigeriaanse professor Timothy Adedoyin voor potentiële nierschade door de hoge kwikconcentratie. Welke werkzame stoffen zijn opgenomen in de 'Bakaa Boi Lucky Cake Soap' is nog niet geheel duidelijk.

Desalniettemin zet de artiest zijn muzikale carrière voorlopig nog even voort, waarbij de promotie van zijn productlijn en nummers produceren hand in hand lijken te gaan. Met de Hakuna Matata Gang heeft hij namelijk een concept 'Blanke jongen' genaamd, uitgewerkt. Over twee weken lanceert zijn nieuwste trapnummer, waarin hij verder ingaat op  onder andere de werking het product 'en de creativiteit die je als mens aan de dag moet leggen'. Bakaa Boi Lucky is ruim drie weken in Suriname voor producties en optredens. Met het lied 'Romana' heeft hij onlangs een hit gescoord. Op 24 juni staat hij ook in de line-up van de negentiende editie van Fête de la musique.

Volg de Ware Tijd voor updates.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina