Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 'Drugskoerier' aangehouden op luchthaven

'Drugskoerier' aangehouden op luchthaven

19/06/2017 18:15 - Van onze redactie

'Drugskoerier' aangehouden op luchthaven

 

PARAMARIBO - De 41-jarige Gilbert R. is op woensdag op de Johan Adolf Pengel luchthaven (JAP) wegens drugsbezit aangehouden. R. stond op het punt om terug te keren naar Nederland .

Bij het visiteren van zijn bagage stuitte de douane op een aantal pakketten, bestaande uit een aantal flessen body lotion en vijf spuitbussen. Volgens zijn verklaring waren die bedoeld voor iemand die hij op Schiphol zou ontmoeten.

Uit nader onderzoek is gebleken dit een dekmantel was voor ongeveer 7 kilogram cocaïne in vloeibare vorm. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld. Het verdere onderzoek is overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade. De vermoedelijke ronselaar en verstrekker zijn naderhand aangehouden.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina