Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 'Organisatiestructuur Juspol blijft gehandhaafd'

'Organisatiestructuur Juspol blijft gehandhaafd'

19/06/2017 11:44 - Van onze redactie

'Organisatiestructuur Juspol blijft gehandhaafd'

 

PARAMARIBO - De organisatiestructuur van het ministerie Jusititie & Politie (Juspol) zoals vastgesteld in het Staatsblad, blijft gehandhaafd. Dat meldt het ministerie maandag in een persbericht, als reactie op eerder verschenen berichten in de media.

"Het besluit van minister Welzijn om in deze fase als ad interim minister van Juspol via de oude structuurlijn te communiceren heeft niets te maken met onenigheid dan wel wrijving inzake bevoegdheden tussen de directoraten", meldt het bericht. De bewindsman heeft ervoor gekozen om tijdens zijn ad interim periode te communiceren volgens de hem bekende oude organisatiestructuur.

De waarnemend directeur Operationele Diensten, Henry Seedorf, oefent zijn functie zoals gewoonlijk uit. Volgens het persbericht is de "deze tijdelijke communicatievoering" in goed overleg, waarbij beide partijen aanweig waren besproken.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina