Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Palu schenkt oefenmateriaal aan Muloschool

Palu schenkt oefenmateriaal aan Muloschool

19/06/2017 13:01 - Van onze redactie

Palu schenkt oefenmateriaal aan Muloschool

 

PARAMARIBO - Parlementariër Cleon Gonsalves Jardin de Ponte heeft vrijdag namens de Progressieve Arbeiders en Landbouwers Unie (Palu) enkele examenboeken geschonken aan de Tata Colin Mulo-school te Totness. De boeken bevatten oefenmateriaal voor diverse vakken voor het eindexamen. Wendela Valies, onderdirecteur van de Tata Colin school, nam deze gift in ontvangst. Dat meldt Palu maandag in een persbericht.

Het gaat om boeken en oefenvragen met uitwerkingen voor vakken als: boekhouden en economie. Die zijn samengesteld zijn door Poldoc, waarvan ex-rekenkamer voorzitter Ulrich Aron de directeur is. Bij de overhandiging zijn een aantal knelpunten bij het DNA-lid onder de aandacht gebracht.

De directeur en de twaalf andere leraren waren vrijdag niet op school, vanwege de eendaagse staking van de schoolbussen. Verder speelt de grote behoefte aan huisvesting voor leerkrachten in Coronie ook een grote rol. Gonsalves Jardin de Ponte heeft toegezegd dat de huidige problematiek bij de regering zal worden aangekaart.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina