Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Wanbetaler verkeersboetes de cel in

Wanbetaler verkeersboetes de cel in

19/06/2017 20:44

Wanbetaler verkeersboetes de cel in

 

PARAMARIBO - Een automobilist die twee verkeersvonnissen op zijn naam had staan, is ingesloten omdat hij de openstaande boetes van SRD 1.250 niet kan voldoen. Zoals in het vonnis is opgenomen, moet de bestuurder daarom een vervangende straf van 54 dagen uitzitten.

De man was donderdag tijdens een verkeerscontrole aangehouden. Hij werd in de gelegenheid gesteld om de boete te betalen, maar kon die niet voldoen. 

Vorige week heeft de afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) van de politie wegcontroles uitgevoerd op verschillende locaties. Tijdens de controles zijn bestuurders staande gehouden die door de verkeersrechter gevonnist zijn. Een bestuurder die deel nam aan het verkeer zonder in het bezit van een rijbewijs is proces-verbaal aangezegd.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina