Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • ‘3 of a Kind’ bezingt liefde voor Suriname

‘3 of a Kind’ bezingt liefde voor Suriname

15/07/2017 13:21 - Shanavon Arsomedjo

De Nederlandse meidengroep ‘3 of a Kind’.

De Nederlandse meidengroep ‘3 of a Kind’. Foto: Google Images  

PARAMARIBO - Uit liefde voor Suriname besloot de Nederlandse meidengroep ‘3 of a Kind’ een nummer op te nemen waarin zij de schoonheid van Suriname bezingt. De zangeressen schakelden daarbij de hulp in van de Surinaamse artiesten Tjatjie en Colonel.

'Ik neem je mee (naar Suriname)' komt uit wanneer de videoclip af is. Deze wordt in Suriname opgenomen. Sinds Souhaila, Sahra en Melanie hun zaken betreffende school, werk en optredens goed moeten regelen, duurt het nog even alvorens het drietal afreist. 3 of a Kind' is opgericht toen de in Nederland gevestigde Ace Records wilde gaan voor iets nieuws.

De recordlabel heeft heel veel mannelijke artiesten en wilde wat anders. Daarom werd er vorig jaar een project in elkaar gezet waarbij dames auditie konden doen. "Daaruit kwamen drie hele goede zangeressen, waarmee we een groep hebben gevormd", vertelt manager Shaki. Waar hij wilde gaan voor drie meisjes die duidelijk verschillen qua uiterlijk, eindigde hij met drie dames die op elkaar lijken, maar qua karakter toch anders zijn.

De groep bestaat ongeveer een jaar en heeft al successen geboekt. Zo werden de meiden heel bekend toen zij verschenen in het Nederlandse programma 101 Barz. De video op YouTube werd binnen twee maanden meer dan een miljoen keer bekeken. Daarvoor ontving de groep de '101 Barz Wintersessie Award'.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina