Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Man voor vierde keer gevonnist

Man voor vierde keer gevonnist

10/08/2017 20:08 - Van onze redactie

Man voor vierde keer gevonnist

 

PARAMARIBO - De 38-jarige Shailesh O. is dinsdag voor de vierde keer gevonnist in een paar jaar. Dinsdag veroordeelde kantonrechter Dinesh Sewraten hem voor onder andere diefstal van een gouden halsketting ter waarde van SRD 7.000. Hoewel de verdachte de beschuldiging ontkende vond de rechter in de feiten van officier van Justitie Rayshree Koendan voldoende grond om hem schuldig te verklaren.

Eén van de slachtoffers vertelde de rechter dat in de omgeving van de Centrale Markt plotseling aan haar ketting werd gerukt. Ze verzette zich waardoor het sieraad brak. Een politieman aan de Jodenbreestraat die op het hulpgeroep van de vrouw was afgegaan kon Shailesh O. aanhouden. "Ik was niet daar, ik was thuis. Ik word gewoon bezwaard voor iets wat ik niet heb gedaan", merkte de man op. De rechter confronteerde hem met het feit dat de vrouw hem bij zowel de politie als ter terechtzitting positief heeft herkend en dat hij niet ver van de plaats van de beroving is aangehouden

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina