Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vaatruzie tussen broers eindigt in steekpartij

Vaatruzie tussen broers eindigt in steekpartij

28/08/2017 21:55 - Van onze redactie

Vaatruzie tussen broers eindigt in steekpartij

 

WANICA - Een woordenwisseling tussen twee broers aan de Awaristonstraat, een zijstraat van de Tout Lui Faultkanaalweg, is maandag uitgelopen in een steekpartij. Leandro S. werd door zijn oudere broer Xaverio S. in zijn bovenarm met een scherp voorwerp gestoken. Het slachtoffer rende enkele huizen verder om hulp te zoeken en zeeg voor een woning neer.

Leandro had veel bloed verloren en werd per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis waar hij is opgenomen. Uit het voorlopige onderzoek blijkt dat de twee broers een woordenwisseling kregen om het wassen van de vaat. Xavierio heeft na zijn daad zich uit de voeten gemaakt. Hij wordt opgespoord. De politie heeft de zaak in verder onderzoek. 

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina