Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Regering haalt Surinamers met charter uit Sint Maarten

Regering haalt Surinamers met charter uit Sint Maarten

14/09/2017 14:55 - Van onze redactie

Regering haalt Surinamers met charter uit Sint Maarten

 

PARAMARIBO - Surinamers die gestrand zijn op Sint Maarten worden vrijdag met een chartervlucht opgehaald. Dat heeft het Nationaal Informatie Instituut daarnet bekendgemaakt. Bij het registreren van de Surinamers op het eiland, dat zwaar getroffen werd door orkaan Irma, krijgen zieken, gewonden en mensen met een beperking de voorkeur.

Daarna volgen senioren burgers, ouders met kinderen en zwangeren. Uiteindelijk volgt de rest, hoewel er ook bij deze groep een restrictie is. 'Staatsburgers die onder de gegeven omstandigheden in aanmerking kunnen komen na beoordeling van een "eventuele noodzaak" tot vertrek', aldus het NII.

Deze passagiers of hun familieleden kunnen contact maken met het ministerie van Buitenlandse zaken in Paramaribo, het Consulaat van Suriname in Willemstad, Curaçao en het Nationaal Coördinatiecentrum Rampenbeheersing.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina