Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Venezolaans vliegtuig uit Sint Maarten vertraagd

Venezolaans vliegtuig uit Sint Maarten vertraagd

17/09/2017 14:37 - Gilliamo Orban

Venezolaans vliegtuig uit St Maarten vertraagd

 

PARAMARIBO - "Er was een kleine vertraging, maar ze zijn reeds in de lucht", zegt kolonel Jerry Slijngard van het Nationaal Coördinatie Centrum voor Rampenbeheersing (NCCR) tegen de Ware Tijd. De NCCR-coördinator heeft het over het Venezolaans toestel uit Sint Maarten, het eiland dat is getroffen door orkaan Irma.

Fly All Ways vertrekt wat later wegens slecht weer boven Suriname. Het toestel van de Surinaamse Maatschappij zou tegen 1 uur vanmiddag landen, terwijl het Venezolaanse vliegtuig rond twaalf uur werd verwacht. Enkele families zijn aangekomen op de Johan Adolf Pengel luchthaven. Ze verwachten dat het toestel straks zal landen.

Grootmoeder Ingrid Vreeswijk  wacht op haar twee kleinzonen. De jongens kunnen geen onderwijs volgen, omdat de schoolgebouwen zijn vernietigd. Ze is van plan om haar kleinzonen in Suriname op school in te schrijven. 

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina